V Canto Leon - Uniseks parfemski ekstrakt

V Canto Leon - Uniseks parfemski ekstrakt

V Canto Posi - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Posi - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto F. Da Montefeltro - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 325,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC60380
Kreacija je inspirirana Sigismondovim velikim antagonistom i prijateljem imena Federico da Montefeltro, vojvodom od Urbina i veoma vještim strategom, ali prije svega dalekovidnim pokroviteljem, koji je mogao unijeti ljepotu svom kraljevstvu i onima oko sebe. Vješt u borbi kao i u umjetnosti, uvijek se okruživao poznatim arhitektima i slikarima, kako bi na svom dvoru imao mnogo stvaralaca čuda. Ovo poletno čudo nalazimo inkapsulirano u kreaciji F. da Montefeltra, koja je inspirirana njima. F. da Montefeltro sažima aristokratsku suštinu unutrašnje snage u tok tajanstvenih i zavodljivih mirisnih odjeka, inspirisanih kraljevskom dušom.
Specifikacija
Brend V Canto
Spol Unisex
Baza (base note) Kambodžanski oud, Kubanski cedar, Indijski pačuli, Sandalovina, Vanilija s Madagaskara
Srce (middle note) Siva ambra, Gurjum balsam, Đurđevak, Magnolija, Toskanska perunika, Ylang Ylang
Glava (top note) Romagna Breskva, Sicilijanski grejp
Vrsta mirisa citrusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zbirka V Canto inspirirana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubavlju prema svojim korijenima i domovini. Obitelj Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Ostavljajući svoje korijene među prekrasnim brežuljcima, šumama i plavetnilom Jadranskog mora, to je obitelj putnika i istraživača koja se nakon svake avanture rado vraća svom domu sazdanom od mirisa i boja u kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prekrasnog područja dolazi, zapravo, velik dio kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva umjetnička djela. Udisanje zraka ispod velike kule, bogate povijesti i tajni, hodanje među visokim zidinama dvorca, koje su u prošlosti branili Avi svojim životima, gradeći dvorce u pijesku na obali mora i sanjajući stojeći na najvišem vrhu litice, približava dušu onome što smo bili i pušta nam pogled kroz povijest.
V Canto F. Da Montefeltro Extrait 100ml EDP Ekstart parfema 100ml uniseks REF: 60380 Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:Veljaca 2023 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.