V Canto Amans - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Amans - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Arsenico - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Arsenico - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Fili - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 405,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC50852
Fili je starogrčka riječ koja znači Čisti poljubac - poljubac uzdignut do najčišćeg stanja koje samo prava ljubav može postići, i lišen zemaljskih, tjelesnih strasti i požude. U ovoj dragocjenoj bočici, koju su vješti majstori izradili u potpunosti od listova dragocjenog srebra, tako da bočice nikada nisu iste, srebrna je esencija inspirirana čistim poljupcem. Smatrana najznačajnijim i najpoznatijim poljupcem u povijesti, duh ovog uzvišenog poljupca stoljećima je odzvanjaoo dolinom naše voljene domovine. I danas se može osjetiti njegov odjek u dvoranama Castello di Gradara, gdje su svoju ljubavnu priču proživjeli Goldonijevi slavni ljubavnici Paolo i Francesca, inspirirajući umjetnike iz cijelog svijeta. Velika umjetnička djela inspirirana su ovim vječnim poljupcem - pjesme, slike, glazba, skulpture, a sada, zahvaljujući ekskluzivnoj V Canto kolekciji, luksuzni ručno rađeni umjetnički mirisi. Ljubav toliko snažna i čista da čak i danas, stoljećima kasnije, još uvijek odjekuje s visokih
Specifikacija
Brend V Canto
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Breza, Cedar, Kubanski cedar, Mošus, Hrastova mahovina, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Kardamom, Cimmet, Cipriol, Gernijum, Jasmina, Koža, Narančin cvijet
Glava (top note) Bergamot, Naranča gorka, Crna ribiz, Grapefruit, Zelena mandarina capua, Žuta mandarina
Vrsta mirisa aromaticni, citrusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zbirka V Canto inspirirana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubavlju prema svojim korijenima i domovini. Obitelj Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Ostavljajući svoje korijene među prekrasnim brežuljcima, šumama i plavetnilom Jadranskog mora, to je obitelj putnika i istraživača koja se nakon svake avanture rado vraća svom domu sazdanom od mirisa i boja u kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prekrasnog područja dolazi, zapravo, velik dio kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva umjetnička djela. Udisanje zraka ispod velike kule, bogate povijesti i tajni, hodanje među visokim zidinama dvorca, koje su u prošlosti branili Avi svojim životima, gradeći dvorce u pijesku na obali mora i sanjajući stojeći na najvišem vrhu litice, približava dušu onome što smo bili i pušta nam pogled kroz povijest.
PROIZVOD: V CANTO FILI edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml unisex Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!