V Canto Stricnina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stricnina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mandragola - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27237
Mandragola, Mandrake, jedan je od najpoznatijih smrtonosnih napitaka srednjeg vijeka, napravljeno vještom destilacijom biljaka i drva s jedinstvenim narkotičkim i hipnotičkim svojstvima, sposoban osloboditi natprirodnu afrodizijačku moć kada ih miješaju stručnjaci. Mukotrpno istraživanje tajnih formula Lucrecijinih moćnih napitaka, zabilježenih u njezinim starim dnevnicima, vratilo je zaboravljeno znanje na svjetlo dana i pružilo umjetničku inspiraciju za stvaranje ovog novog parfema: napitka tajanstvene, očaravajuće moći koja nositelja čini neodoljivo privlačnim. Ova kreacija otvara simfoniju mediteranskih citrusa koje ljubi moć vrlo rijetkog talijanskog šafrana, oslobađajući miris koji odzvanja vijugavim valovima sve dok ne dosegne elegantno cvjetno srce koje se ugnijezdi na laticama čajne ruže, magnolije i gardenije, vješto usklađeno s gajak drvetom. Nakon ove suptilne, ali akrobatske evolucije, iz dubina dolazi eksplozija kambodžanskog ouda pojačanog vetiverom i mahunom vanilije,
Specifikacija
Brend V Canto
Spol Unisex
Baza (base note) Siva ambra, Oud, Mošus ruže, Sandalovina, Vanilija, Vetiver
Srce (middle note) bugarska ruža, Guaiac drvo, Jasmina, Gajak, Mošusna ruža, Petitgrain, Esencija Rois de Taif
Glava (top note) Bergamot, Gernijum, Limun, Limeta, Muškatni oraščić, Šafran
Vrsta mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zbirka V Canto inspirirana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubavlju prema svojim korijenima i domovini. Obitelj Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Ostavljajući svoje korijene među prekrasnim brežuljcima, šumama i plavetnilom Jadranskog mora, to je obitelj putnika i istraživača koja se nakon svake avanture rado vraća svom domu sazdanom od mirisa i boja u kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prekrasnog područja dolazi, zapravo, velik dio kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva umjetnička djela. Udisanje zraka ispod velike kule, bogate povijesti i tajni, hodanje među visokim zidinama dvorca, koje su u prošlosti branili Avi svojim životima, gradeći dvorce u pijesku na obali mora i sanjajući stojeći na najvišem vrhu litice, približava dušu onome što smo bili i pušta nam pogled kroz povijest.
PROIZVOD: V CANTO MANDRAGOLA edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml unisex Ref: 27237 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!