V Canto Arsenico - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Arsenico - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Ricina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Ricina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stramonio - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC36841
Stramonio nije samo snažan otrov, već, prije svega, učinkovit halucinogen i nadnaravni afrodizijak. Vješto se koristi da dovede ljubavnike do beskrajnog užitka i dominira njihovim srcima. Također je poznata kao vještičja trava, zbog čega se naširoko koristi u čarobnim neodoljivim ljubavnim napitcima. Lucrezia je, naravno, bila itekako svjesna čarobnih svojstava Stramonija kojim je zavela svoje žrtve, koje su hipnotizirane završile zarobljene u neodoljivom i fatalnom zagrljaju. Poput snažnog napitka Stramonium, koji je pripremila Lucrezia, ovaj se miris otvara blistavim buketom cvijeća hipnotičke i uvjerljive snage. Umirujuća zavodljivost jasmina njiše se u plesu ljubavi s raskošom karanfila i nježnim, kraljevskim dodirom orhideje i šafrana.Srce, u kontrapunktu, otkriva svoju prodornu moć, naglašenu sivim jantarom i omekšanu slatkoćom bobica vanilije i šarenilom mošusne ruže. Kreacija ima svoje isprepletene korijene u snazi ​​dragocjenog drva, crvenog pačulija i afričke ebanovine, ispre
Specifikacija
Brend V Canto
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Hrastova mahovina, Crveni pačuli
Srce (middle note) Sivi jambar, Mošusna ruža, Mahuna vanilije
Glava (top note) Karanfil, Jasmina, Orhideja, Šafran
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zbirka V Canto inspirirana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubavlju prema svojim korijenima i domovini. Obitelj Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Ostavljajući svoje korijene među prekrasnim brežuljcima, šumama i plavetnilom Jadranskog mora, to je obitelj putnika i istraživača koja se nakon svake avanture rado vraća svom domu sazdanom od mirisa i boja u kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prekrasnog područja dolazi, zapravo, velik dio kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva umjetnička djela. Udisanje zraka ispod velike kule, bogate povijesti i tajni, hodanje među visokim zidinama dvorca, koje su u prošlosti branili Avi svojim životima, gradeći dvorce u pijesku na obali mora i sanjajući stojeći na najvišem vrhu litice, približava dušu onome što smo bili i pušta nam pogled kroz povijest.
PROIZVOD: V CANTO STRAMONIO edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml unisex Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!