Xerjoff Blue Empiryan - Uniseks parfem

Xerjoff Blue Empiryan - Uniseks parfem

Xerjoff Aqua Regia - Uniseks parfem

Xerjoff Aqua Regia - Uniseks parfem

Xerjoff Blue Astaral - Uniseks parfem

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 290,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
XE71048
Astaral je nebeska navigacija koja upućuje onoga što parfem bira u pravcu začaranog otkrivanja. Akordi Shamame, anis i ružičasti papar prave najavu za srce od ruže i ljubičice, dok je sofisticiranost podcrtana osnovom pačulija, ouda i mahovine.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedrovina, Mahovina, Pačuli
Srce (middle note) Amber drvo, Ruža, Labdanum Apsolut
Glava (top note) Ružičasti biber
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff je pokrenuo Sergio Momo s ciljem kombiniranja najluksuznijih materijala kako bi nadopunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju vještina starog svijeta, rijetkih sirovina i suvremenog umjetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i ograničenih izdanja mirisa koji su danas dostupni u svijetu. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je suradnjom vodećih međunarodnih obrtnika koji kombiniraju destiliranje, miješanje i pakiranje dragocjenih esencija stvorenih u Grasseu, Španjolskoj, u jugoistočnoj Aziji i Italiji.
Xerjoff Blue Astaral 100ml Parfum Parfem u spreju 100ml unisex Proizvođac: Xerjoff Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.