Xerjoff Cruz Del Sur I - Uniseks parfem

Xerjoff Cruz Del Sur I - Uniseks parfem

Xerjoff Don - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Don - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Comandante - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 270,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
XE33751
„CIGAR CLUB”. Mirisna kolekcija Join the Club predstavlja niz ekskluzivnih klubova, od umjetnosti i poezije do jedrenja i golfa. U skladu s rijetkom prirodom ovih mirisa, sastojci se čuvaju u strogo čuvanoj tajni i umjesto toga pozivaju korisnika da se uroni u zamišljeni svijet.Comandante je Xerjoffova počast starim klasičnim pušačkim klubovima, koji ponovno zamišlja mirise dimljene kubanske cigare s voćnim prizvukom. Topli med i slatka vanilija poprimaju cvjetni podton, dok začinski duhan učvršćuje ovaj snažan i intenzivan miris.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Spol Unisex
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff je pokrenuo Sergio Momo s ciljem kombiniranja najluksuznijih materijala kako bi nadopunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju vještina starog svijeta, rijetkih sirovina i suvremenog umjetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i ograničenih izdanja mirisa koji su danas dostupni u svijetu. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je suradnjom vodećih međunarodnih obrtnika koji kombiniraju destiliranje, miješanje i pakiranje dragocjenih esencija stvorenih u Grasseu, Španjolskoj, u jugoistočnoj Aziji i Italiji.
PROIZVOD: XERJOFF COMANDANTE EDP 100 ML. Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Xerjoff Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.