Xerjoff Renaissance - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Renaissance - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Uden Overdose - Uniseks parfem

Xerjoff Uden Overdose - Uniseks parfem

Xerjoff La Capitale - Uniseks parfem

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
XE59304
" MODERAN, ALI ROMANTIČAN IZGLED MOSKVE" La Capitale, posvećen gradu Moskvi i općenito Rusiji, profinjen je parfem koji može uljepšati šarm ove bezgranične zemlje bogate umjetnošću, poviješću i kulturom. I u isto vrijeme slaviti modernost i romantizam Moskve, metropole sastavljene od tisuća različitih četvrti koje zajedno stvaraju onu sliku bogatog i fascinantnog grada koju su mnogo puta slavili veliki ruski pjesnici, od Ivana Bunina do Aleksandar Bloka do Aleksandra Sergejeviča Puškina.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Oud
Srce (middle note) Jantar, Đumbir, Ruža, Šafran
Glava (top note) Karamela, Labdanum, Breskva, Jagoda
Vrsta mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff je pokrenuo Sergio Momo s ciljem kombiniranja najluksuznijih materijala kako bi nadopunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju vještina starog svijeta, rijetkih sirovina i suvremenog umjetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i ograničenih izdanja mirisa koji su danas dostupni u svijetu. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je suradnjom vodećih međunarodnih obrtnika koji kombiniraju destiliranje, miješanje i pakiranje dragocjenih esencija stvorenih u Grasseu, Španjolskoj, u jugoistočnoj Aziji i Italiji.
XERJOFF LA CAPITALE 50ml PARFUM Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: XERJOFF Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.