Xerjoff 40 Knots - Uniseks parfemska voda

Xerjoff 40 Knots - Uniseks parfemska voda

Xerjoff 1861 Naxos - Uniseks parfemska voda

Xerjoff 1861 Naxos - Uniseks parfemska voda

Xerjoff More Than Words - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 180,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
XE33741
„POETRY CLUB“. Mirisna kolekcija Join the Club predstavlja seriju ekskluzivnih klubova, od umjetnosti i poezije do jedrenja i golfa. U skladu s rijetkom prirodom ovih mirisa, sastojci se čuvaju u strogoj tajnosti, a umjesto toga pozivaju korisnika da uroni u zamišljeni svijet. Više od riječi, on zamišlja tajni klub književnika i pjesnika, inspiriranih književnošću i snagom pisane riječi; njihova je kreativnost vezana samo papirom na kojem pišu.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Spol Unisex
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff je pokrenuo Sergio Momo s ciljem kombiniranja najluksuznijih materijala kako bi nadopunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju vještina starog svijeta, rijetkih sirovina i suvremenog umjetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i ograničenih izdanja mirisa koji su danas dostupni u svijetu. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je suradnjom vodećih međunarodnih obrtnika koji kombiniraju destiliranje, miješanje i pakiranje dragocjenih esencija stvorenih u Grasseu, Španjolskoj, u jugoistočnoj Aziji i Italiji.
PROIZVOD: XERJOFF MORE THAN WORDS EDP 50 ML. Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: Xerjoff Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.