Acqua di Parma Signature Vaniglia - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Signature Vaniglia - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Magnolia Infinita - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 260,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP67088
Ovaj novi miris umjetna je kombinacija dviju olfaktivnih senzacija: beskrajnog cvjetnog mirisa magnolije i živopisnih svijetlih citrusnih nota. Elegantan i cvjetni miris ove moćne cvijeti kombiniran je s gornjim notama kalabrijskog bergamota, naranče i limuna kako bi unio živoparne zrake svjetlosti u fascinantan i svjež privlačan miris magnolije. Svjetlost se zagrijava u intenzivnom i raskošnom srcu izraženom u očaravajućoj kombinaciji jasmina sambac, magnolije, ruže i ylang-ylanga. Na kraju, senzualne note mošusa i pačulija obavijaju Eau de Parfum, zadržavajući najfinije esencije kako bi stvorile beskrajno olfaktivno otkriće nikad prestajućih senzacija. Sunčana interpretacija beskrajnih mogućnosti gdje uvijek prisutna veličanstvena magnolija očarava na tisuće različitih načina, nikada vam ne ostavljajući rame.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Ženski
Baza (base note) Kalabrijski bergamot, Limun, Naranča
Srce (middle note) Jasmin sambac, Magnolija, Ruža
Glava (top note) Mošus, Pačuli
Vrsta mirisa cvjetni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA MAGNOLIA INFINITA 100ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda 100ml za zene Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!