Acqua di Parma Magnolia Infinita - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Magnolia Infinita - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Rosa Nobile - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Rosa Nobile - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Signature Vaniglia - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 93,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP37841
Suncem ispunjena interpretacija toplih nota uhvaćenih u fascinantnom mirisu inspiriranom dragocjenom vanilijom s Madagaskara. Vaniglia je sunčana interpretacija intrigantnih i fascinantnih nota vanilije. Slatka esencija vanilije ekstrahira se iz karanfilića i kombinira s notama bergamota, mandarine, nerolija i jasmina sambaka za punu i toplu kompoziciju. Umetnička kombinacija koja slavi dragocjenu suštinu Madagaskara.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Mošus
Srce (middle note) Jasmin sambac, Vanilija
Glava (top note) Bergamot, Mandarina, Neroli
Vrsta mirisa kolonjski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA SIGNATURE VANIGLIA EDP 20 ml Tip proizvoda:Parfemska voda 20 ml unisex Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!