Acqua di Parma Signature Vaniglia - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Signature Vaniglia - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Magnolia Nobile - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Magnolia Nobile - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Rosa Nobile - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP29910
Odajući počast "kraljici cveta", Acqua di Parma je kreirala parfemsku vodu Rosa Nobile, dragocjeno elegantan miris koji slavi šarm urođene ženstvenosti. Užitak za sva čula! Otkrijte parfemsku vodu Rosa Nobile koju je kreirala Acqua di Parma. Napravljen od dragocjenih latica ruže Centifolia, miris Rosa Nobile otvara se mekim i živim notama sicilijanske mandarine, kalabrijskog bergamota i bibera. U srcu ovog ženskog parfema, intenzivni i baršunasti akcenti božura, ljubičice i ljiljana spajaju se s prožimajućim bogatstvom talijanske ruže, dok bazu zaokružuju drvo kedra, amber i mošus. PAKOVANJE: Parfemska voda koja naglašava ženstvenost u svojim beskrajnim aspektima. Tu je osnovna neophodna boca Acqua di Parma, koja ponovno preuzima kultni Art Deco dizajn. Svetlost zlata za poklopac i etiketu, koja nosi naziv mirisa u boji latica ruže.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Ženski
Baza (base note) Siva ambra, Mošus, Virginijski cedar
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Biber, Mandarine
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA ROSA NOBILE edp 50 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 50 ml za zene Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!