Acqua di Parma Magnolia Nobile - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Magnolia Nobile - Ženska parfemska voda

Acqua di Parma Peonia Nobile - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP29890
Otkrijte sofisticirani miris parfemske vode Peonia Nobile, kreiran od strane Acqua di Parma: elegantno uzvišeni miris s gracioznom silaznom notom koja izražava asertivnu ženstvenost i senzualnost. Miris parfemske vode Peonia Nobile od Acqua di Parma inspiriran je slojevitim cvijetom božura, istovremeno nežnim, ali bujnim, gibkim, ali energičnim. Ovaj ženski parfem otvara se osvežavajućim i blago voćnim gornjim notama crnog bibera i maline. Raskošne note božura stapaju se s geranijem, turskom ružom i svježim notama frezije, dok je osnova ove parfemske vode zaokružena tonovima ambera, pačulija i mošusa. PAKOVANJE: Parfemska voda koja naglašava ženstvenost u svojim beskrajnim aspektima. Tu je osnovna neophodna boca Acqua di Parma, koja ponovno preuzima kultni Art Deco dizajn. Svetlost zlata za poklopac i etiketu, koja nosi naziv mirisa u boji cveta, royal magenta.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Ženski
Baza (base note) Akordi ambre, Mošus, Pačuli Indonezija
Srce (middle note) Egipatski geranijum, Frezija nota, Akord božura, Turska ruža
Glava (top note) Crni papar, Akord maline
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA PEONIA NOBILE edp 50 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 50 ml za zene Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Lipanj 2023. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!