Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Musc Oli - Ženska toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 220,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR71250
Musc Oli je harmonija drva, mošusa, svježine i intenziteta koja oslobađa nevjerovatno osjećanje spokoja i udobnosti. Ovaj parfem se razlikuje od bilo koje druge kompozicije kuće CARON. Pravi 'NLO' za kuću, on predstavlja dva najimpresivnija sastojka u sintetičkoj parfimeriji: cashmeran FF®, izuzetna i višeslojna verzija kašmira, i javanol, najmoćnija od svih molekula sandalovine. Ovaj duo prethodi svježim drvenim notama amberxtreme i operanide. Otkriva svoju drvenu i mošusnu moć uz podršku sinfonife, ekskluzivnog i ultra-modernog mošusa. Sacrasol nježno obavija kašmir svojom mošusnom toplinom.
Specifikacija
Brend Caron
Spol Ženski
Baza (base note) ambroks, lakton, Mošus
Srce (middle note) Kašmeran, Javanol
Glava (top note) Damask ruža
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfumer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentirani parfumer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
Caron Musc Oli 100ml Edt Tip proizvoda: Taletna voda 100ml za zene Proizvođac: Caron Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!