Casamorati Gran Ballo - Ženska parfemska voda

Casamorati Gran Ballo - Ženska parfemska voda

Casamorati Bouquet Ideale - Ženska parfemska voda

Casamorati Bouquet Ideale - Ženska parfemska voda

Casamorati Dama Bianca - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 95,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CA16044
Dama Bianca robuje vlastitim snovima, ali je ojačana neodoljivom gravitacijom vanilije - to je najsanjivija nota u carstvu parfema. Riječ je o bijelom mirisu koji budi osjećaj senzualnosti i optimističnih pogleda na pozlaćenu vaniliju, obogaćen svježe ručno ubranim kumkvatom. Red nježnog cvijeća i talijanski plemeniti iris omekšavaju cjelokupni završetak do puderastog efekta. Mošus, đurđevak i zavodljivi jasmin su u srcu kompozicije. Nježni veo ranog mediteranskog jutra.
Specifikacija
Brend Casamorati
Spol Ženski
Baza (base note) Cedrovina, Mošus bijeli
Srce (middle note) Egipatski jasmin, Jorgovan, Đurđevak, Ljubičica
Glava (top note) Limeta
Vrsta mirisa cvjetni, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Casamorati je kolekcija vintage parfema grupe Xerjoff, inspirirana drevnom umjetnošću talijanske parfumerije. Brend rekreira povijest poznate parfemske kuće koju je osnovao Claudio Casamorati u Italiji u 19. stoljeću, s namjerom da očuva povijesno i umjetničko nasljeđe glamuroznog secesijskog doba.
PROIZVOD: CASAMORATI DAMA BIANCA EDP 100 ml Tip proizvoda:Parfemska voda 100 ml za zene Ref: 16044 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CASAMORATI, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!