Houbigant La Belle Saison Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant La Belle Saison Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Essence Rare Collection Privee - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
H52213
“Parfem koji vam danas nudim je parafraza, odražava klasični francuski stil, ali je jasniji, vjerniji, suptilniji, i veliča sirovine, kao u staro vrijeme: cvjetove, drveće, više od koncepta.“ – Jean-Claude Ellena
Specifikacija
Brend Houbigant
Spol Ženski
Baza (base note) Jantar, Hrastova mahovina, Sandalovina, Vanilija
Srce (middle note) Jasmina, Ruža
Glava (top note) Mandarina
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom košarom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić po imenu Jean-Francois Houbigant objesio je natpis s ručno oslikanom košarom cvijeća, preko svoje male trgovine u rue du Faubourg Saint-Honoré. Od samog početka, njegovi su mirisi bili naklonjeni plemstvu i kraljevskoj obitelji. Kada je Marie-Antoinette pogubljena giljotinom 1793., nosila je 3 bočice parfema Houbigant u svom korzetu kako bi joj dala snagu. U proljeće 1815. Napoleon je proveo samo tri mjeseca u Parizu, skupio vojsku i još našao vremena za kupovinu u Houbigantu. Dvjesto godina kasnije, 1973., Micheal Perris upoznao je posljednjeg potomka obitelji Houbigant i započeo svoju povezanost s Kućom Houbigant. Godinama kasnije, obitelj Perris postala je vlasnica kuće Houbiganta te je dobila časnu priliku spasiti povijesni brend.
Houbigant Essence Rare Collection Privee 100ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda 100ml za zene Proizvođac: HOUBIGANT, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!