Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs L`Original Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs L`Original Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Royale Collection Privee - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
H45555
Godine 1775. kraljevske obitelji i plemići u Parizu već su očarani mirisima koje je kreirao parfumer Jean-Francois Houbigant, medju njim je bila i Marie-Antoinette, kraljica Francuske i supruga Luija XVI. Quelques Fleurs Royale je kreiran kao eksplozija cvjetnih nota u luksuznom orijentalnom akordu.
Specifikacija
Brend Houbigant
Spol Ženski
Baza (base note) Cedrovina, Mošus, Sandalovina, Vanilija
Srce (middle note) Absolut ruža, Apsolut tuberoze, Ljubičica
Glava (top note) Crni ribiz, Grapefruit
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom košarom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić po imenu Jean-Francois Houbigant objesio je natpis s ručno oslikanom košarom cvijeća, preko svoje male trgovine u rue du Faubourg Saint-Honoré. Od samog početka, njegovi su mirisi bili naklonjeni plemstvu i kraljevskoj obitelji. Kada je Marie-Antoinette pogubljena giljotinom 1793., nosila je 3 bočice parfema Houbigant u svom korzetu kako bi joj dala snagu. U proljeće 1815. Napoleon je proveo samo tri mjeseca u Parizu, skupio vojsku i još našao vremena za kupovinu u Houbigantu. Dvjesto godina kasnije, 1973., Micheal Perris upoznao je posljednjeg potomka obitelji Houbigant i započeo svoju povezanost s Kućom Houbigant. Godinama kasnije, obitelj Perris postala je vlasnica kuće Houbiganta te je dobila časnu priliku spasiti povijesni brend.
Houbigant Quelques Fleurs Royale Collection Privee 100ml Edp Parfemska voda 100 ml za zene Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: HOUBIGANT, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!