KAJAL Dahab by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Dahab by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Kajal Classic - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54436
Parfemska voda Kajal iz kuće Kajal je orijentalni cvjetni miris za žene, lansiran 2014. godine. Nos iza ovog mirisa je Christian Carbonel. Na prvu sramežljiv, ali zavodljiv po prirodi, Kajal je parfem inspiriran ljepotom očiju i arapskom riječju khajal, što znači skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s drugim ljudima oko nas.
Specifikacija
Brend Kajal
Spol Ženski
Baza (base note) Jantar, Madagaskarska vanilija, Mošus, Misore sandalovina, Sandalovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Iris, Turska ruža
Glava (top note) Amalfi limun, Kalabrijski bergamot, Mandarina
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Tvrtka je registrirana u Parizu, Francuskoj, dok se ured za marketing i razvoj proizvoda nalazi u Torontu, Kanadi. Sektori prodaje i logistike djeluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi prirodni je proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je također inspiriran značenjem arapske riječi khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s ljudima oko nas.
KAJAL KAJAL CLASIC 100ml EDP Parfemska voda 100ml za žene Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.