Masque Milano Petra - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Petra - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Dolceacqua - Eau de Parfum Woman Fragrance

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 138,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60525
Nica, 8 sati je ujutro. Sunčano je, a promet je slab u ulici Promenade des Anglais. Evo je dolazi, sa spuštenim krovom, a vi uskačete. Kako se put odmotava, pogled na zaljev odjednom postaje nevjerovatan. Njen šareni svileni šal se igra s povjetarcem, a vi duboko udišete da biste uhvatili bogatu mješavinu mirisa Azurne obale, u njihovoj magičnoj mješavini cvijetnog i morskog. Ona parkira na panoramskom mjestu i iz zadnjeg djela auta izvlači košaru sa vašim doručkom. Ne smeta joj da sjedi na zemlji, svoju divnu haljinu kupila je na sajmu za nekoliko dolara i nije vrijedno brinuti o tome. Kakva žena! - mislite - ona ​​može uskladiti haljinu od nekoliko dolara sa tako zadivljujućom bisernom ogrlicom. Otvarate flašu Beaujolais vina i naginjete se ka njoj da sipate malo vina u njenu čašu. Ne možete, a da ne prestanete sipati vino i zatvarate oči dok osjećate njen parfem. Toliko toga je u skladu s njom, s njenim stilom: slatko i meko, mješavina cvijeća, voća i neki nagoveštaji vanilije u osnovi.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Ženski
Baza (base note) Cedrovina, Mlijekp, Hrastova mahovina, Šafran
Srce (middle note) Badem, Mimosa, Bijela ruža, Ylang Ylang
Glava (top note) Bršljan, Đurđevak, Morske note
Vrsta mirisa cvjetni, morski, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
MASQUE M. Dolceacqua EDP 35 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 35 ml za zene Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!