Masque Milano Madeleine - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Madeleine - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Dolceacqua - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Dolceacqua - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Petra - Eau de Parfum Woman Fragrance

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 138,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60529
Tajanstvena scena... „Jednog jutra iz Bogartovog filma. U zemlji u kojoj su vratili vrijeme. Šetate u gomili kao Peter Lorrie, razmišljajući o zločinu. Ona izlazi iz gomile u svilenoj haljini trčeči kao akvarel na kiši. Ovih dana - kaže ona - osjećam svoj život. Na plavom zidu od pločica pored tržnog štanda imaju skrivena vrata do kojih te vodi...”
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Ženski
Baza (base note) Jantar, Benyoin, Tamjan, Smirna, Pačuli
Srce (middle note) Voćne note, Jasmina, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Ružičasti biber, Žuta mandarina
Vrsta mirisa aromaticni, zacinski, svježi, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
PROIZVOD: MASQUE M. PETRA EDP 35 ml Parfemska voda u spreju 35 ml za žene Proizvođac: Masque MilanO Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!