Masque Milano Petra - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Petra - Eau de Parfum Woman Fragrance

Masque Milano Madeleine - Eau de Parfum Woman Fragrance

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MQM60533
„Madeleine mi mnogo znači. Prije svega, to je bilo ime moje majke. A od majke sam nasljedio strast za putovanjima i finim popodnevnim čajevima u otmjenoj slastičarnici. Tako da je bilo gotovo prirodno – kada sam počeo često putovati u Pariz – da osjetim snažnu privlačnost za ovo mjesto u Rue de Rivoli. Svako poslovno putovanje u Ville Lumiere nije moglo završiti bez zaustavljanja u našoj omiljenoj slastičarnici. A najčešće sam na kraju jeo desert od kestena koji je moja majka kuhala za mene kada sam bio dijete, Mont Blanc!“ – Alessandro Brun Zaustavljanje u legendarnoj čajani – kao što su to činili poznati umjetnici i modni dizajneri od početka XX stoljeća – znači vraćanje vremena unazad, vraćanje slatkih uspomena koje je talentirana Fanny Bal vješto uspela uhvatiti u slatku cvijetnu kreaciju koja neće proći nezapaženo. Kao šarmantna djevojka, pijuckajući toplu čokoladu u Rue de Rivoli.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Ženski
Baza (base note) Mlijekp, Tonka zrno, Vanilija
Srce (middle note) Čempres, Gernijum, Tuberoza
Glava (top note) Kesten, Kumin
Vrsta mirisa mlijecni, slatki
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
MASQUE M. Madeleine EDP 35 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 35 ml za zene Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!