Acqua di Parma Oh L`Amore - Uniseks svijeća

Acqua di Parma Oh L`Amore - Uniseks svijeća

Acqua di Parma Aperitivo in Terrazza - Uniseks svijeća

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 67,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP61910
Pozovite laganu talijansku eleganciju u svoj dom s mirisnom svijećom Aperitivo in Terrazza koja dočarava miris od sjajnih citrusa. Ovaj miris poziva vas da doživite suštinu talijanskog načina života: sofisticiranost Aperitiva. Uživanje u čaši Spritza na sunčanoj terasi nježno poljubljenoj toplim ljetnim povjetarcem s pogledom na ljepotu srca talijanskog grada. Solarna talijanska elegancija uhvaćena u mirisu od sjajnih citrusa gdje se limeta, krvna naranča i grejpfrut miješaju s gorčim akordom apsolutnog gencijana i toplim cimetom iz Ceylona.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ADP Aperitivo in Terrazza 200ml CANDLE Parfemisana sveća 200ml uniseks Proizvođač: Acqua di Parma Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži