Acqua di Parma Aperitivo in Terrazza - Uniseks svijeća

Acqua di Parma Aperitivo in Terrazza - Uniseks svijeća

Acqua di Parma Luce Di Colonia - Uniseks svijeća

Acqua di Parma Luce Di Colonia - Uniseks svijeća

Acqua di Parma Oh L`Amore - Uniseks svijeća

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 73,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP61908
Emocije zaljubljivanja raspršene u vašem domu, stvarajući romantičnu atmosferu. Napunite svoj prostor šarmom mirisa koji budi srdačne i obavijajuće senzacije. Dinamički spoj papra i klinčića dodaje intenzivan i začinjen dodir. Eksplozije balsamičnih i amber nota donose toplinu i obavijajuću raskoš mirisu.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ADP Oh L`Amore 200ml CANDLE Parfemisana svijeća 200ml uniseks Proizvođač: Acqua di Parma Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik