Tiziana Terenzi CASSIOPEA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi CASSIOPEA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Cassiopea Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Cassiopea Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi ANDROMEDA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 200,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT23345
Tiziana Terenzi spaja drevno znanje tri generacije svjećara i parfumera kako bi stvorili svijeće s 20% mirisa - jedina tvrtka na svijetu koja može ponuditi takav intenzitet mirisa. Andromeda je inspirirana cvjetanjem u planinama Sibillini, smještenim u šarmantnim talijanskim središnjim Apeninima, bez toksina i izrađena od certificiranih sirovina. Slatka, ali snažna aroma koja će vas svaki put odvesti do hedonističkih visina, svježe gornje note bergamota, rezane trave i ylang-ylanga, u kombinaciji s cvjetnim notama ljiljana, ljubičice, damast ruže i kruške u srcu, te baznim notama jantara , vaniliju, kašmir i mahune tonke.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD:TT ANDROMEDA GOLD GLASS 500 ml CANDLE Tip proizvoda: Parfemisana svijeća 500 ml unisex Upozorenje! Zapaljivo. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik