Tiziana Terenzi ANDROMEDA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi ANDROMEDA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi ANDROMEDA GOLD GLASS WITH DECORATION, WOODEN WICK, METAL LID - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi ANDROMEDA GOLD GLASS WITH DECORATION, WOODEN WICK, METAL LID - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Cassiopea Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 110,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT23152
Otvarajući se egzotičnom svježinom voća, svijeća Cassiopea Tiziana Terenzi odaje počast bezbrižnim danima provedenim u Frontoneu, malom selu i mjestu vikendice obitelji Terenzi. Sjaji citrusnim notama kiselog limuna, ribizla i zemljane paprati. Đurđica, karanfila i čaj od ruže daju umirujuću senzualnost prije nego što se miris razvije u blistave dubine tople sandalovine, tonke i mošusa.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT CASSIOPEA GOLD Candle 170g Parfimisana sveca sa 1 drvenim fitiljem 170g Proizvođac: Tiziana Terenzi Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.