KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Kajal Homme II - Muška parfemska voda

KAJAL Kajal Homme II - Muška parfemska voda

KAJAL Alujain - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54446
Alujain od kuće Kajal je orijentalni drveni miris za muškarce, predstavljen je 2017. godine. Nos iza ovog mirisa je Christian Carbonel. Stvoren za radosnu i veselu osobu, ovaj miris predstavlja slavlje jantara. Alujain spaja tradicionalni i moderni miris u jedan. Stvoren tako da se može nositi samostalno ili pomiješati u sloju s drugim parfemom, ovaj miris donosi praznično raspoloženje svakome tko ga nosi.
Specifikacija
Brend Kajal
Spol Muški
Baza (base note) Jantar, Mošus, Drvene note, Slatke note
Srce (middle note) Gernijum, Iris
Glava (top note) Ruža
Vrsta mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Tvrtka je registrirana u Parizu, Francuskoj, dok se ured za marketing i razvoj proizvoda nalazi u Torontu, Kanadi. Sektori prodaje i logistike djeluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi prirodni je proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je također inspiriran značenjem arapske riječi khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s ljudima oko nas.
KAJAL Alujain 100ml EDP Parfemska voda 100ml za uniseks Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.