KAJAL Sareef - Muška parfemska voda

KAJAL Sareef - Muška parfemska voda

KAJAL Alujain - Muška parfemska voda

KAJAL Alujain - Muška parfemska voda

KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KAJ54448
Sawlaj od Kajal je kožni miris, predstavljen je 2017. Nos iza ovog mirisa je Christian Carbonnel. SAWLAJ je za utjecajnu osobu koja želi ostaviti hrabar i snažan dojam. Miris koji je uvjerljiv i istovremeno privlačan. Jednostavno prikazuje karakter i autoritet. Prisutnost nositelja prikazana je kao "Veliki šef".
Specifikacija
Brend Kajal
Spol Muški
Baza (base note) Benyoin, Hrastova mahovina, Vanilija, Vetiver
Srce (middle note) Karanfil, Jasmina, Pačuli, Ruža
Glava (top note) Amalfi limun, Labdanum, Limun
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Tvrtka je registrirana u Parizu, Francuskoj, dok se ured za marketing i razvoj proizvoda nalazi u Torontu, Kanadi. Sektori prodaje i logistike djeluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi prirodni je proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je također inspiriran značenjem arapske riječi khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s ljudima oko nas.
KAJAL SAWLAJ 100ml EDP Parfemska voda 100ml za muskarce Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.