KAJAL Fiddah - Muška parfemska voda

KAJAL Fiddah - Muška parfemska voda

KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Sareef - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54450
Sareef kuće Kajal je drvenasto aromatični miris za muškarce, predstavljen je 2017. godine. Nos iza ovog mirisa je Kristijan Karbonel. Gospodin Sareef je ljubazan, pristupačan, drag i svima najbolji ptijatelj - osoba čije prisutnosti nikad dosta. Blistav i pun života, s daškom karizme - ovako će vas opisati kada uđete u sobu i nosite Sareef-a.
Specifikacija
Brend Kajal
Spol Muški
Baza (base note) Jantar, Oud, Pačuli, Vanilija, Vetiver
Srce (middle note) Kašmeran, Kašmir, Cedar, Muškatni oraščić, Estragol
Glava (top note) Bergamot, Kleka, Limun
Vrsta mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Tvrtka je registrirana u Parizu, Francuskoj, dok se ured za marketing i razvoj proizvoda nalazi u Torontu, Kanadi. Sektori prodaje i logistike djeluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi prirodni je proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je također inspiriran značenjem arapske riječi khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s ljudima oko nas.
KAJAL Sareef 100ml EDP Parfemska voda 100ml za uniseks Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.