KAJAL Warek - Muška parfemska voda

KAJAL Warek - Muška parfemska voda

KAJAL Sareef - Muška parfemska voda

KAJAL Sareef - Muška parfemska voda

KAJAL Fiddah - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54452

Fiddah od kuće Kajal je kožni miris, predstavljen 2017. Nos iza ovog mirisa je Christian Carbonnel. Miris Fiddah, po kojem je ova kolekcija dobila ime, topao je i senzualno romantičan. Ovo je tip mirisa koji se mora osjetiti na koži - seksi i erotičan, s notama dimljene kože koje čine da se nositelj osjeća privlačno.

Specifikacija
Brend Kajal
Spol Muški
Baza (base note) Jantar, Benyoin, Mošus, Tonka zrno, Vanilija
Srce (middle note) Duhan
Glava (top note) Bergamot, Cimmet, Note cvijeća, Voćne note, Zvjezdani anis
Vrsta mirisa vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Tvrtka je registrirana u Parizu, Francuskoj, dok se ured za marketing i razvoj proizvoda nalazi u Torontu, Kanadi. Sektori prodaje i logistike djeluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi prirodni je proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je također inspiriran značenjem arapske riječi khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s ljudima oko nas.
KAJAL FIDDAH 100ml EDP Parfemska voda 100ml za muskarce Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.