DR Barbara Sturm The Better B - Uniseks serum za lice

DR Barbara Sturm The Better B - Uniseks serum za lice

DR Barbara Sturm Scalp Serum - Ženski serum za kožu glave

DR Barbara Sturm Scalp Serum - Ženski serum za kožu glave

DR Barbara Sturm Clarifying Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 200,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57517
Clarifying Serum Clarifying Collection Serum za lice za masnu kožu CLARIFYING SERUM sadrži snažnu mješavinu umirujućih sastojaka i antioksidativnih aktivnih spojeva koji će nahraniti i zaštititi vašu kožu. Ekstrakt Albarellos Ovensa i tušt umiruju kožu i smanjuju vidljive znakove iritacije, što rezultira ujednačenijim tenom. Serum djeluje s hijaluronskom kiselinom kako bi hidratizirao kožu i smanjio pojavu finih linija i bora. Tušt, cink, ekstrakt ovčjih grudica, hijaluronska kiselina, ekstrakt korijena srčanog crva Jednu pipetu dužine seruma ulijte u dlan i nanesite je na lice laganim udarcem u kožu.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM CLARIFYING SERUM 30ml - W. SERUM Seerum za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Listopad 2022. Rok trajanja: 12 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.