DR Barbara Sturm Clarifying Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Clarifying Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Scalp Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 641,00 HRK
85,08 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57481
Scalp Serum 50ml Osnovna linija Serum za vlasište za sve tipove kože Dr. Barbara Sturm najavljuje lansiranje inovativnog novog proizvoda - SERUM SCALP-a, koji se bavi složenim funkcijama i interakcijom kose i vlasišta. Revitalizirajući SCALP SERUM vlasišta koristi naprednu znanost o sastojcima kako bi se riješio učinaka suhoće dok istovremeno poboljšava cjelokupno zdravlje vlasišta. Mješavina niske i visoke molekularne hijaluronske kiseline, zajedno sa svojstvima purulaka protiv iritacija, koju je lansirala kao vlasnički proizvod Dr. Sturm, trajno hidratiziraju vlasište i smanjuju iritaciju, dok sastojak dobiven iz indijskog kinodrva pruža dodatni umirujući učinak. Kompleks ATP-a, algi i ekstrakta papaje također pomaže u obnavljanju ravnoteže vlažnosti vlasišta. Pantenol daje dodatnu vlagu, smiruje pojavu nadražene kože i djeluje umirujuće. Redovita primjena SCALP SERUMA za vlasište podržava zdravlje vlasišta i promicanje prirodno lijepe, sjajne i zdrave kose. Hijaluronska kiselina, ek
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM SCALP SERUM 50ml - W.SERUM Serum za lice 50ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.