DR Barbara Sturm Scalp Serum - Ženski serum za kožu glave

DR Barbara Sturm Scalp Serum - Ženski serum za kožu glave

DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Super Anti Aging Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57460
Glavna linija Serum za lice za sve tipove kože Ovaj moćni koncentrat je koktel protiv starenja, prepun aktivnih antioksidativnih sastojaka koji njeguju kožu, dok vidljivo smanjuju pojavu iritacije I finih linija I bora. Serum pomaže da se zamjene spremnici vlage u koži koristeći molekule hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne težine. Formulirani sa specijalnim ekstraktima grozničice i tušta, moćnog sredstva protiv starenja koji pomaže u smirivanju kože I smanjenu vidljivih znakova iritacije. Ekstrakt tušta, hijaluronska kiselina, glutation. Stavite dužinu pipete na dlan I raširite je po licu, području oko očiju i vratu, nježno je utapkajući. Pogodno za sve tipove kože.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM SUPER ANTI-AGING SERUM 30ml W. Anti-age serum za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Listopad 2022. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.