DR Barbara Sturm Lifting Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Lifting Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Glow Drops - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Glow Drops - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Hyaluronic Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 270,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57390
Hyaluronic Serum Osnovna linija Serum za lice za sve tipove kože HIJALURONSKI SERUM je najosnovnija kreacija u liniji za njegu kože dr. Barbare Sturm. Sastoji se od visoko koncentrirane ravnoteže laganih i hijaluronskih molekula velike težine, pruža trenutnu hidrataciju na površini i dubljim slojevima kože. Hijaluronska kiselina niske molekularne težine prodire u dublje slojeve kože, ostavljajući kožu dugoročno čvršćom, osvježenom i vidljivo blistavom. Visoke težine hijaluronske molekule osiguravaju trenutnu intenzivnu hidrataciju površinskih slojeva kože. Hijaluronska kiselina, ekstrakt tušta Stisnite punu pipetu na dlanu i ravnomjerno je nanesite na lice prije nego što je nježno tapkate. Prije nanošenja kreme za lice pričekajte 30 sekundi da se serum upije.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM HYALURONIC SERUM 30ml - W.SERUM Hijaluronski serum za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2022. Rok trajanja: 12 meseci od otvaranja Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.