DR Barbara Sturm Night Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Night Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Hyaluronic Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Hyaluronic Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Lifting Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 260,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57408
Lifting Serum Osnovna linija Serum za lice za sve tipove kože Ovaj revolucionarni proizvod odmah vidljivo podiže kožu i smanjuje vidljive znakove starenja. Sat vremena nakon nanošenja, LIFTING SERUM djeluje tako da zaglađuje površinsku teksturu kože za profinjeniji i ujednačeniji ten. Koristite ovaj revolucionarni proizvod prije događaja za zamjetno podignut izgled i trenutno smanjenje finih linija i bora. Tušt, kompleks celuloze, pululana i crvenih algi, hijaluronska kiselina, ekstrakt planktona, beta glukan Ulijte serum u dužini od jedne pipete na dlan i nanesite na lice. Nježno utapkajte u kožu. Proizvod treba koristiti kao zadnji korak u režimu njege kože. Prije nanošenja šminke pričekajte 5 minuta da se serum potpuno upije u kožu. Također imajte na umu da proizvod može ostaviti osjećaj suhoće zbog napetosti koju stvara učinak liftinga. Preporučujemo da ga koristite ujutro ili prije nekog posebnog događaja.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM LIFTING SERUM 30ml - W.SERUM Lifting serum za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Listopad 2022. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.