Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray - Muški dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray - Muški dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Deodorant Spray - Uniseks dezodorans u spreju

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 40,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP34108
Dezodorans iz kolekcije Colonia, kreiran od strane Acqua di Parma, ima dugotrajan efekat i delikatno je namirisan prepoznatljivom esencijom Colonia, garantujući trenutnu svežinu. Uz aktivnu formulu ovog dezodoransa, možete ostati sveži ceo dan. Dezodorans sprej karakteriše prijatan miris Colonia i garantuje udobnu zaštitu čak i za osetljivu kožu.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
Acqua di Parma Colonia 150ml Tip proizvoda: Dezodorans sprej 150 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.