Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Spray - Uniseks dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Spray - Uniseks dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Deodorant Spray - Uniseks dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Deodorant Spray - Uniseks dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray - Muški dezodorans u spreju

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 40,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP34112
Efikasna formula ovog dezodoransa u spreju osigurava dugotrajan učinak s nježnim notama mirisa Colonia Essenza. Otkrijte snagu ove aktivne formule koja se koristi u Colonia Essenza dezodoransu u spreju, pružajući svježinu i jamčeći udobnu zaštitu čak i za osjetljivu kožu.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA ESSENZA 150ml Deodorant Spray Tip proizvoda: Dezedorans u spreju 150ml za muskarce Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!