Acqua di Parma Colonia Futura Deodorant Spray - Ženski dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Futura Deodorant Spray - Ženski dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray - Muški dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Spray - Muški dezodorans u spreju

Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Spray - Uniseks dezodorans u spreju

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ADP35925
Ovaj dezodorans sprej odlikuje se učinkovitom formulom koja jamči osjećaj svježine tijekom cijelog dana s notama živopisnog mirisa Colonia Pura. Zadržite svježinu uz aktivnu formulu ovog Colonia Pura dezodorans spreja koji pruža udobnu zaštitu čak i za osjetljivu kožu. Osigurava trenutačan i dugotrajan osjećaj svježine na vašoj koži.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA PURA 150ml Deodorant Spray Dezedorans u spreju 150ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja otisnut na ambalazi Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!