Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Colonia Futura Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Colonia Futura Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ADP34152
Osvježite se opuštajućim odmorom uz hidratantni gel za tuširanje Blu Mediterraneo Arancia Di Capri od Acqua di Parma, koji pruža hidrataciju vašoj koži. Acqua di Parma je stvorila mirisni, hidratantni gel za tuširanje koji nježno čisti kožu, ostavljajući je osvježenom uz opuštajući miris Arancia di Capri. Obogaćena vitaminom E, formula ovog gela za tuširanje pomaže promicati hidratantni učinak na kožu. Njegova bogata i izdašna tekstura savršeno je prikladna kako za muškarce tako i za žene.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM ARANCIA DI CAPRI sg 200 ml Gel za tusiranje 200 ml unisex Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Siječanj 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 18 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!