Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ADP34154
Gel za tuširanje Blu Mediterraneo Fico di Amalfi za suhu kožu pruža osvježavajući učinak putem svoje bogate hidratantne formule koja potiče osjećaj svježine na koži. Acqua di Parma je kreirala bogati gel za tuširanje namijenjen suhoj koži koji nježno čisti kožu, istovremeno je ostavljajući osvježenom revitalizirajućim mirisom Fico di Amalfi. Ovaj hidratantni gel za tuširanje obogaćen je vitaminom E i bademovim uljem, pružajući koži osjećaj svježine i čineći je mekanom. Bogata i izdašna tekstura gela savršeno je prikladna i za muškarce i za žene.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM FICO DI AMALFI sg 200 ml Tip proizvoda: Gel za tusiranje 200 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Siječanj 2023. Rok trajanja otisnut na ambalazi Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` ZAPALJIVO!