Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ADP34155
Svojom jedinstvenom formulom, luksuzni gel za tuširanje Blu Mediterraneo Mirto di Panarea nježno čisti i miriše kožu, istovremeno pružajući osvježavajući miris Mirto di Panarea koji oživljava. Blu Mediterraneo Mirto di Panarea je luksuzni gel za tuširanje koji nežno čisti kožu i ostavlja je osvježenom mirisom Mirto di Panarea. Obogaćena vitaminom E, formula ovog hidratantnog gela za tuširanje pomaže u održavanju hidratacije kože. Njegova bogata i izdašna tekstura savršeno je prikladna i za muškarce i za žene.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM MIRTO DI PANAREA sg 200 ml Tip proizvoda: Gel za tusiranje 200 ml unisex Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Siječanj 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 18 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!