Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ADP34156
Jedinstvena formula voćnog bergamot gela za tuširanje Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria od Acqua di Parma nježno čisti vašu kožu poštujući njenu prirodnu ravnotežu. S Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria, Acqua di Parma je stvorila mirisni bergamot gel za tuširanje koji nežno čisti kožu, ostavljajući je osvježenom očaravajućim, voćnim mirisom Bergamotto di Calabria. Obogaćena vitaminom E, vitaminom C i uljem pirinčanih mekinja, formula ovog gela za tuširanje vlaži i hidrira kožu. Njegova bogata i izdašna tekstura savršeno je prikladna i za muškarce i za žene.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM BERGAMOTTO DI CALABRIA 200ml shower gel 200 ml Tip proizvoda: Gel za tusiranje 200 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Lipanj 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 18 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!