Alexandre. J Rose Alba - Uniseks parfemska voda

Alexandre. J Rose Alba - Uniseks parfemska voda

Alexandre. J Black Muscs - Uniseks parfemska voda

Alexandre. J Black Muscs - Uniseks parfemska voda

Alexandre.J Mandarine Sultane - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AJ50989
Mandarine Sultane Alekandre J-a je složen miris voća i cveća, koji se poigrava kontrastom između senzualnih i energizirajućih elemenata. Otvoranje je sveža, osnažujuća mešavina pudera i citrusa koja prepliće blistav limun, sočnu slatku mandarinu i oštar, aromatičan bergamot. Citrusna eksplozija uvodnih nota brzo se omekšava u belo cvetno srce, iako se medeni tonovi mandarine i dalje provlače. U centru se neroli i voćne note breskve i narandže mešaju sa gorkim bademom i samo nagoveštajem opojnog cvetajućeg jasmina. Osnovne note su topao, mošusan spoj bogate sandalovine i ambre obavijene šafranom i obložene sirupom slatkog ruma. U bogatstvu citrusnog voća, mošusa i jasmina, ovaj miris otkriva sva obećanja Vrta Zemaljskih radosti.
Specifikacija
Brend Alexandre.J
Spol Ženski
Baza (base note) Badem, Jasmina, Neroli, Narančin cvijet, Breskva, Žuta mandarina, Žuti pijesak
Srce (middle note) Badem, Apsint, Apsolut jasmine, Jasmina, Neroli, Narančin cvijet, Breskva
Glava (top note) Badem, Akordi ambergrisa, Bergamot, Citrus limun, Limun, Mandarina naranča, Naranča mandarina
Vrsta mirisa cvjetni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Alexandre J, kreativni francuski dizajner, predstavio je svoj brend mirisa 2012. s jednom predispozicijom: stvaranjem. Oslobodio se kodeksa tradicionalne parfumerije kako bi predložio svoju viziju ljepote: savez luksuznog pakiranja i izuzetnih mirisa. Arhitekt materijala i osjetila, Alexandre J odbija kompromis i daje život objektima koji pobuđuju emocije. Duboko vezan za svoju zemlju, on također ulazi u druge kulture kako bi pronašao kreativne načine koje njegova mašta zatim pretvara u nove svjetove. Voli dijeliti svoje priče kroz svoje riječi, bilješke ili boje. Uz žeđ za znanjem, neprestano želi učiti. Svako novo iskustvo prilika je za dublje istraživanje, jer ovaj perfekcionist nastoji razumjeti tehnike koje koriste veliki majstori, kako bi se njegove ideje mogle oblikovati.
PROIZVOD: ALEXANDRE.J MANDARINE SULTANE EDP 100 ml Tip proizvoda:Parfemska voda u spreju 100 ml za zene Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ALEXANDRE. J, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!