Creed Millesime Wind Flowers - Ženska parfemska voda

Creed Millesime Wind Flowers - Ženska parfemska voda

Creed White Flowers - Ženska parfemska voda

Creed White Flowers - Ženska parfemska voda

Creed White Amber - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 410,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33913
Izrađen od ručno biranih sastojaka, bijeli jantar sadrži voćni akord, cvjetne note jasmina i benzoina u kombinaciji s bogatim jantarom i indijskom sandalovinom. White Amber je miris za žene iz ekskluzivne kraljevske kolekcije jedinstvenog brenda Creed. Otvara se notama crnog ribizla i zelene jabuke, a zaokružuje cvjetnim akordima, sandalovinom, benzoinom i jantarom. Ovaj fantastični ženstveni miris odvest će vas u netaknuti raj.
Specifikacija
Brend Creed
Spol Ženski
Baza (base note) Benyoin, Jasmina, Sandalovina
Srce (middle note) Benyoin, Cvijetni akord, Sandalovina
Glava (top note) Jantar, Crni ribiz, Zelena jabuka, Vanilija
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Više od 250 godina Creed stvara neobične mirise za kraljevsku obitelj i ostale zahtjevnije klijente istančanog ukusa. Od 1760. godine, kada ju je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se prenosi s koljena na koljeno već sedam generacija. Osim po svojoj dugoj i dobro poznatoj povijesti, brend je jedinstven i po tome što koristi staru tehniku ​​obrade dragocjenih materijala odabranih za proizvodnju svojih parfema. Parfemska kuća Creed dugi niz godina dizajnira mirise koje su koristile razne povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Josipa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsjednika Johna F. Kennedyja. I do dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske obitelji i druge ljubitelje parfema koji imaju stil i profinjen okus. Tijekom stoljeća, obitelj Creed proizvela je preko 200 parfema, dokaz jedinstvenog kreativnog duha koji se prenosio s oca na sina kroz sedam generacija.
PROIZVOD: CREED WHITE AMBER EDP 75 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 75 ml za zene Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CREED, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!