Casamorati Casamorati 1888 - Uniseks parfemska voda

Casamorati Casamorati 1888 - Uniseks parfemska voda

Casamorati Dolce Amalfi - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 270,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CA29381
Romantični parfem struji starim cestama Amalfija, donoseći priče i uspomene na bezvremensko mjesto. Južno od kaotičnog i fascinantnog Napulja, vrtoglava i hrapava obala Amalfija je magnet za posjetitelje još od rimskih vremena. Obala Amalfi zadivljujuća je kombinacija velike ljepote i privlačne drame: obalne planine uranjaju u more u zadivljujućem okomitom pogledu na strme litice, slikovite gradove i bujne šume. Starim cestama Amalfija struji romantični parfem.
Specifikacija
Brend Casamorati
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedrovina, Mošus, Tonka zrno, Vanilija
Srce (middle note) Klinčić, Tamjan
Glava (top note) Dunja
Vrsta mirisa vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Casamorati je kolekcija vintage parfema grupe Xerjoff, inspirirana drevnom umjetnošću talijanske parfumerije. Brend rekreira povijest poznate parfemske kuće koju je osnovao Claudio Casamorati u Italiji u 19. stoljeću, s namjerom da očuva povijesno i umjetničko nasljeđe glamuroznog secesijskog doba.
PROIZVOD: CASAMORATI DOLCE AMALFI EDP 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml uniseks Ref: 29381 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CASAMORATI, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!