Casamorati Dolce Amalfi - Uniseks parfemska voda

Casamorati Dolce Amalfi - Uniseks parfemska voda

Casamorati Quattro Pizzi - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 270,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CA74305
Priča o sicilijanskoj dinastiji koja je stekla slavu, bogatstvo i moć. Quattro Pizzi, najslikovitija palača koja je bila dom najsimboličnijih i najuglednijih obitelji Palerma. Parfem koji podsjeća na epohu belle époque, gdje se ljubav, ljepota i plemenitost isprepliću s tajnovitošću i grijehom. Toplina i strast otkrivaju se kroz note ove olfaktorne priče smještene nasuprot zadivljujuće lijepog sicilijanskog krajolika, gdje opojne note tuberoze očaravaju i zavode, senzualni miris koji ostaje dugo nakon što sunce zađe.
Specifikacija
Brend Casamorati
Spol Unisex
Baza (base note) Sijeno, Duhan, Tonka zrno
Srce (middle note) Kokos, Tuberoza
Glava (top note) Korjiander, Davana, Ružičasti biber, Rum
Vrsta mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Casamorati je kolekcija vintage parfema grupe Xerjoff, inspirirana drevnom umjetnošću talijanske parfumerije. Brend rekreira povijest poznate parfemske kuće koju je osnovao Claudio Casamorati u Italiji u 19. stoljeću, s namjerom da očuva povijesno i umjetničko nasljeđe glamuroznog secesijskog doba.
Casamorati Quattro Pizzi 100ml Eau de Parfum Unisex Fragrance Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Xerjoff Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz:travanj 2024 Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. . Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži. ZAPALJIVO!