Floris Jermyn Street - Uniseks parfemska voda

Floris Jermyn Street - Uniseks parfemska voda

Floris Chypress - Uniseks toaletna voda

Floris Chypress - Uniseks toaletna voda

Floris Leather Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL49813
Leather Oud inspiriran je novim mirisnim uljima koja se u kuću Floris isporučuju u malim kožnim torbicama, dodajući svoj miris cjelokupnoj aromi esencija kada se podigne poklopac. Svježina nove kože nadopunjuje i naglašava dimljene aspekte ulja ouda i moderne note jantara upotpunjuju harmoniju dodajući dubinu drvenoj bazi. Sjajne moderne note jantara upotpunjuju harmoniju dodajući dubinu drvenom baznom akoru. Stvoreno s Oud uljem iz certificiranog održivog izvora agarovog drveta, ovo ulje je među najskupljima u paleti parfumera - s dubokim kvalitetama koje nema ni u jednom drugom ulju. To je raskošna, duboka senzualna nota koja se lijepo kombinira s ružom i sandalovinom.
Specifikacija
Brend Floris
Spol Unisex
Baza (base note) Oud, Drveni jantar, Vetiver
Srce (middle note) Karanfil, Gernijum, Oud, Pačuli
Glava (top note) Bergamot, Koža
Vrsta mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Parfemska kuća Floris London osnovana je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svijetu. Bezvremenska i elegantna tvrtka i dalje je u obiteljskom vlasništvu, a sada je u osmoj generaciji, koju vode potomci njezina osnivača Juana Fameniasa Florisa. Floris London nudi beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji nezavisni obiteljski parfumer na svijetu i jedini imenovani parfumer za Njezinog Veličanstva Kraljice, Floris je originalna i autentična parfemska kuća. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za njegu kože i visokokvalitetne dodatke. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i obiteljskoj povijesti, ali uvijek otvoren prema sadašnjosti i budućnosti, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitetu i individualnost. Kreacije privlače sve koji cijene bezvremenski stil i ekskluzivnost.
FLORIS LEATHER OUD EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml Unisex Proizvođac: Floris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.