Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53502
Pod ovom palindromskom riječi, stari Egipćani su podrazumijevali iskonsku vodu, drugim riječima boga Nuna. Prema legendi, ova voda je rodila lotos, cvijet koji se skrivao u vodi tijekom noći, da bi se ponovno otvorio kada sunce izađe. Dok je cvjetao, cvijet je otkrio boga sunca Atuma. Miris se otvara evidentnim citrusnim notama u kojima kruška otkriva svoju slatkoću stapajući se sa srcem rascvjetalog lotosa, jasmina i ylang ylanga. Drvo, jantar i mošus sviraju završne note ovog mirisnog akorda. Otuda simbolika boga sunca, ponovnog rođenja. Ovaj miris potječe od Nun i otvara se kada zasja sunce, dok se njegove mirisne molekule šire u zrak. To je počast ovom kultnom, simboličkom cvijetu. Miris se otvara evidentnim citrusnim notama u kojima kruška otkriva svoju slatkoću stapajući se sa srcem rascvjetalog lotosa, jasmina i ylang ylanga. Drvo, jantar i mošus sviraju završne note ovog mirisnog akorda.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Mošus, Plava šuma
Srce (middle note) Bijeli lotos, Jasminum Grandiflorum, Ylang Ylang
Glava (top note) Bergamot, Limun, Neroli, Kruška
Vrsta mirisa cvjetni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV NUN 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.