Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53495
Décou Vert je rođen kako bi ispunio cilj okupljanja tri različite vrste mirisa, koji se često smatraju suprotstavljenim: cvjetne note, one istinski povrtne i takozvane „zelene“. Slijepi okvir podigao nas je do potpuno novog iskustva, u kojem smo mogli osjetiti boje i osjetiti dašak spalne magnolije nošen šuštanjem zelenog lišća i bili smo silno začuđeni kada smo shvatili kako je neobična kombinacija dovela do vodenastog mirisa. Pravo otkriće: Décou-Vert. Odvratite pogled od lišća, oštrog raslinja: čini se da je posvuda zeleno. Décou-Vert se pušta u zrak i zelenilo je prepušteno raznim bojama, šarenoj i živopisnoj paleti cvijeća i lišća. Lagane note koketiraju s laganim notama koje dočaravaju izvorni kaleidoskop. Ovo oduzima dah. Donje note vraćaju mir zahvaljujući intrigantnim mošusnim i drvenim notama. Décou-Vert je zaprepaštenje koje dolazi od opasnog susreta oaze usred šume. Olfaktivno iznenađenje.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Polen magnolije, Svijetlo drvo
Srce (middle note) Jasmina, Jorgovan, Magnolija
Glava (top note) Zeleno lišće, Đurđevak
Vrsta mirisa cvjetni, zeleni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV DECOU-VERT 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.