Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Patchouliful - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Patchouliful - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53492
Trebaš mi, Need U. Nekoliko jednostavnih riječi da opišem ekstremnu i snažnu potrebu. U ovom slučaju, potreba za parfemom da se koža izrazi, ispriča svoju priču, svoje namjere. Nema namakanja, nema odjeće. Samo koža. Kada se ovaj susret dogodi, Need_U oslobađa svu svoju zavodljivu snagu. U početku, citrusna nota limuna i ružičasta nota ružičastog papra plešu s Hedione HC, stvarajući čisti miris jasmina, dok bijeli cvjetovi i morski sprejevi leže na bazi bogatoj bijelim mošusom i fascinantnim molekulama poput Ambroxana. Molekule koje se prianjaju za kožu, baš kao i haljina, uspostavljaju odgovarajuću razmjenu: parfem i koža, koža i parfem.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) ambroksan, Mošus bijeli, Sandalovina
Srce (middle note) Jasmina, Bijelo cvijeće, Morski sprejevi
Glava (top note) Talijanski limun, Ružičasti biber
Vrsta mirisa mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV NEED_U 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.