Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Patchouliful - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53489
Kralj, koji sjedi na svom prijestolju, sjedi s kosom i bijelom bradom, s krunom na glavi, ali s cvjetnom košuljom, pareom i japankama. Ovo je "Pačuliful", što u Urbanom rječniku znači "više nego lijepo"; kraljevski pačuli, svijetli, koji čuva svoj hipi duh, ali daje drugačiju viziju, manje zemljanu; u stilu Laboratorio Olvattivo. Patchouliful je parfem u stalnoj evoluciji, u stalnom pokretu, gdje srce pačulija, s ranom irisa i cvijetom francipana, prvo podiže iskričave gornje note bergamota, cimeta i klinčića, a zatim leži na bazi mošusa, cedra i cista. Mirisna simfonija u kojoj je svaki pojedinačni sastojak instrument koji doprinosi cjelini, izvijajući njezin prostor. Parfem koji ne gubi svoj identitet već ga transformira, uz promjenu nezaboravnih mirisnih nota.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) Esencija cedra, Mošus, Eterično ulje cistusa
Srce (middle note) Plumerija, Absolut perunika, Eterično ulje pačulija
Glava (top note) Bergamot, Esencijalno ulje cimeta, Eterično ulje klinčića
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV PATCHOULIFUL 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.