Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Tango - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 350,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60471
Oko tebe su šaputanja, zabava je vesela. Tiha muzika u pozadini postepeno postaje sve glasnija. Kreshendo. Opojni, amber nektar. Opojno kao miris rascvjetalog jasmina, nošen toplim ljetnjim naletima. Susret sa njenim pogledom – ona prošaputa par riječi. Primjećuješ ga - to je Lunfardo. Čelo ti je obliveno znojem. Sol se topi u šećeru likera. Ugodan ritam vas čini hrabrim, noć i tango su na vašoj strani. Zaglušujući poziv. Zrak postaje još topliji. Svjestan si da će te to povrijediti. Ipak, ne možete odoljeti. Ustaješ i krećeš ka plesnom podiju... lice joj se osvjetli osmjehom koji osvetljava noć... To je sve za čim žudiš, sada. Topao i senzualan parfem. Intenzivan creshendo. Amber nektar.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Benyoin, Mošus, Mahuna vanilije, Tonka zrno
Srce (middle note) Kumin, Jasmin, Pačuli, Ružino ulje
Glava (top note) Bergamot, Crni papar, Kardamom
Vrsta mirisa zacinski, jantar, drvenasti, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
PROIZVOD: MASQUE M. TANGO EDP 35 ml Parfemska voda u spreju 35 ml unisex Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.